Produse pentru produse de calitate (4)

Instalații de gătit în lot pentru gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri - pentru cea mai bună calitate a produsului

Instalații de gătit în lot pentru gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri - pentru cea mai bună calitate a produsului

KASAG experts are specialists in the construction of cooking apparatuses and industrial cooking plants for manufacturing jam, marmalade, compote and jellies. We are enthusiastic about the combination of high product standards, special standards for pectin preparation, optimal lumpiness of the products and short process times. We adapt to the needs of each customer and build customized or modular systems that fulfil their requirements..
Instalații de gătit pe loturi pentru gemuri, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Instalații de gătit pe loturi pentru gemuri, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Los expertos de KASAG son especialistas en la construcción de aparatos de cocción e instalaciones de cocción industriales para la producción de confituras, mermeladas, compotas y jaleas. Elevadas necesidades de producción, exigencias especiales para la preparación de la pectina, óptima fragmentación y breves tiempos de proceso despiertan nuestra pasión. Nos presentamos siempre con nuevas soluciones para nuestros clientes, le construimos instalaciones individuales o modulares que cumplen al máximo con sus exigencias.
Sisteme de gătit pe loturi pentru gemuri, conserve și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Sisteme de gătit pe loturi pentru gemuri, conserve și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Os peritos KASAG são especialistas na construção de equipamentos de cocção e sistemas de cocção industriais para produção de marmeladas, compotas e geleias. Fortes requisitos do produto, exigências especiais para a preparação da pectina, textura ideal e um rápido processamento despertam a nossa paixão. Readaptamo-nos a cada cliente e construímos para ele sistemas individuais ou modulares que cumprem ao máximo as suas exigências.
Sisteme de fierbere în loturi pentru gemuri, conserve, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate de producție

Sisteme de fierbere în loturi pentru gemuri, conserve, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate de producție

Gli esperti KASAG sono specializzati nella realizzazione di apparecchiature di bollitura ed impianti di bollitura industriali per la produzione di confetture, marmellate, composte e gelatine. Gli elevati requisiti della produzione, le aspettative specifiche di preparati a base di pectina, le pezzature ottimali e i tempi di lavorazione ridotti risvegliano la passione aziendale. L'azienda si adatta nuovamente a tutta la clientela realizzando impianti personalizzati e modulari che ne soddisfano pienamente i rispettivi requisiti.